Slza Třebíč - HBC Jundrov 4:6

20.11.2011 14:39

Třetiny: 1:0, 1:3, 2:3

Střely: 37:24

 

     Už v prvním vzájemném utkání Slza moc nepřesvědčila, když z megaobřího tlaku vydolovala jen dva góly těsně před koncem zápasu a dneska, když nás přišla skoro kompletní sestava se jim to vymstilo.

     Třebíč se sice dostala do vedení, když se za brankou zapomněl Ríša a osamocený útočník domácích dával mezi nohy na 1:0. Jenže nám se povedlo rychle srovnat zásluhou Tomíčka, který rychlou střelou využil Zbyškovo třetí čistě vyhrané bully. Třebíč šla do vedení ještě jednou, když za naší brankou ztratil Vinťa a hned zpoza branky rychle zakončil třebíčský útočník. Jenže i tentokrát se nám povedlo srovnat, a to ještě rychleji než poprvé. Peter si třikrát vybojoval míček objel branku a nedal brankáři šanci.

     To už měli třebíčští nervy na pochodu, protože asi nečekali, že bysme si mohli odvézt nějaké body. To vyvrcholilo trestem ve hře za kecy pro jednoho z domácích, čímž v podstatě pohřbil jejich šance. V dlouhé přesilovce totiž začal Franta svůj střelecký koncert, když chytře zvyšoval na 3:2. To mu ale nestačilo a po přihrávce od Vinti a Zbyška dával postupně čtvrtý a pátý gól. Až pak se Slza probrala a posledních 5 minut tlačila co to šlo, ale už se jí jen podařilo snížit na rozdíl jednoho gólu. Když pak ale po sté vybojoval Peter míček v beznadějné situaci, posunul ho do středního pásma, kde se překvapivě zjevil opět Franta a do prázdné branky ukončil zápas svým čtvrtým gólem v zápase.

     Ukázalo se, že když se sejdeme v rozumné sestavě, tak to může odnést kdokoli a dneska to byla po zásluze třebíčská Slza. Jen doufám, že nám to vydrží i na jaro, protože play-off není zas tak daleko...