JVSK Slza Přibyslavice - HBC Jundrov 3:2 (0:0, 1:1, 2:1)

11.11.2014 22:54

 

Nevím jak ve vozech B a C, ale ve voze A byla už samotná cesta poněkud ospalá. Ono taky vyjíždět před půl osmou a vyžadovat po sobě nějakej výkon je nelidský. V šatně jsme byli jako první a zatopili, aby zbytek týmu měl vyhřátou šatnu. Honza Havelka celou cestu prospal a i v šatně pokračoval v klimbání místo toho aby si zašel na záchod, já koukal do blba a Radek zase zpátky na Honzu jak spí - na zápas jsme byli skvěle nahecovaní. Za chvíli dorazili i ostatní a tak nás tam celkem pochrupávalo 10 do pole a já.

A podle průběhu zápasu to asi v šatně domácích vypadalo podobně, protože první třetina byla plná chyb a fungovala jako rozcvička před dalším děním. Né, že by se ve druhé třetině hrálo bez chyb, to ani omylem, ale pomalu se začlo přidávat i nasazení. Po jedné takové chybě se dostal do úniku Radek a dokázal trefit. To bylo radosti, že se konečně trefil !  Jediný kdo se moc neradoval byl Honza Havelka, protože se mu chtělo na hajzl.

Po gólu se už museli začít snažit i domácí, tím spíš, když jsme jim tak vydatně odevzdávali míčky ve vlastním pásmu. Proč vyhazovat forhendem z pásma, když si to můžu hodit na bekend a namazat to soupeři, že? Takže 1:1. Po podobné chybě jsme už prohrávali, ale to ještě dokázal vyrovnat střelou po bully Tomíček, který se pak odbelhal s možná natrženým stehením svalem. Ale jo, možná jsem mohl aspoň jeden chytit, ale jak říká jeden z nejlepších českých Beků - musel bych být aspoň o rok mladší.

Po vyrovnání to konečně začlo vypadat jako hokejbal tzn. asi posledních pět minut. Domácí nás zatlačili, a my se snažili dostat zápas do nájezdů. To se nepovedlo, protože Frantík nedokázal zabránit dorážce z brankoviště a minutu a půl před koncem jsme zase tekli o gól - že my jsme si ten time-out kurva nevzali...Závěrečná power-play se už vůbec nepovedla a domácí tak brali, trochu se štěstím, všechny body.

 

Tradiční pozápasovou pochvalu bych udělil Ríšovi za obětavý a bojovný výkon a Honzovi Havelkovi za to, že se na hřišti neposral. No a neméně tradiční políček všem, kteří nejsou schopní vyhodit z obraného pásma.