HBC Jundrov - HSK Staré Brno 1:5 (0:1, 1:1, 0:3)

19.10.2014 23:08

 

Čas 29:40. Stav 1:1 a hráč Starého Brna zpracovává před brankou vysokou holí (s největší pravděpodobností a podle svědků) a dává gól (už s hokejkou pod horní tyčkou). Ani jeden rozhodčí to nezaznamenal a gól tak platí. Ve třetí třetině je náš obránce napadán, dostává zásah hokejkou do břicha, která se sveze do obličeje. Obránce padá, většina hráčů už dohrává situaci v očekávání vyloučení (včetně faulujícího), přesto se míček dostává na druhou stranu kde dává útočník do prázdné branky na 4:1. Rozhodčí faul neviděli a branka platí. 

 

Já vím, že je to těžký, ale někdy mám pocit, že se některé naše zápasy rozhodují stylem: "no jó, Jundrov dostane klepec od Starýho Brna tak je jedno jestli to bude o dva nebo o pět". Jenže ono se hraje jinak, když se prohrává o jeden, dva góly a jinak když je to o čtyři, pět.

My se do toho snažíme dát všechno, ať vyhrajem nebo prohrajem. A zadarmo. Klucí pruhovaní za to berete peníze, tak se prosím taky snažte do toho dát všechno. Dík.

 

A ještě přidávám statistiky od Pavla Růžičky z dnešního zápasu včetně průvodního slova:

 

Zdar

 Chci jen poznamenat,že to píši jen proto aby byl přehled o tom co se na hřišti událo. Nechci na nikoho ukazovat nebo říkat, že ten či onen se málo snažil nebo toho hodně pokazil ( na hráče kteří hrají už 20. sezónu nemůžu říct ani půl slova, to jsou průkopníci hokejbalu) .. prostě to tak je ..co jsem viděl, to jsem značil do svého deníčku. Statistika nudná je, ale může ukázat kde jsou nedostatky apod.

HBC Jundrov - HSK Staré Brno

0:1 K.Vysloužil, R. Raus, D. Štaffa, H. Vysloužil, Zbyšek  
1:1 R. Hubl, Tomíček, D. Štaffa, H. Vysloužil, Ivan (Dalibor dostal nahrávku jak na stříbrném podnose a pohodlně zavěsil do odkryté klece)
1:2 K. Vysloužil, R. Raus, Ivan, Havelka, M. Štaffa
1:3 R. Hubl, Tomíček,H. Vysloužil, Zbyšek, H. Strnad ( Dlouhán se vrátil z trestné a do 2s padl gol)
1:4 R. Hubl, Tomíček, Zbyšek, R. Bohanes, H. Strnad (Richard dostal do krku a ani jsem nepostřehl,že jsme dostali .. po poradě s hráči jsem              dopsal útočníky, kteří byli na place)
1:5 R. Hubl, Tomíček, Zbyšek, R. Bohanes, H. Strnad 

Vhazování 
Ivan- 10 prohraných, 12 vyhraných
Zbyšek - 10 prohraných, 4 vyhrané

Je to smutné,ale když vhazování vyhrálo Staré Brno šla nahrávka okamžitě na obránce a ten střílel .. z toho padla i jedna tyč !!! 
Chtělo by to najít nebo vytrénovat nějakého šikulu co ten míček vyšťourá - je to nelehká práce chodit na bully, ale když se vyhraje rozhodně přinese méně střel na naší klec a víc akcí směrem do útoku

Střely (zblokované nahrávky, šmudly apod. nesmysly co padali někam do rohu jsem nepsal .. psal jsem jen co šlo na kasu nebo mělo potenciál zahrozit ) SN- střela na, SV-střela vedle
Ivan -  1 SN 1 SV
Dlouhán -  2 SN ( výstavní !! ) 
Richard -  2 SN 
M. Štaffa - 1 SN
Zbyšek - 2 SV
K. Vysloužil - 2 SN 1 SV 
D. Štaffa - 3 SN 1 SV (  šel sám na bránu a dlouho předlouho mířil na spojnici .. jen těsně minul míček bránu, škoda )
Tomíček - 1 SN 2 SV
R. Raus - 1 SV
R. Bohanes - 1 SN 1 SV (taky měl pěkný únik na bránu když udělal toho obránce !!! )¨

______________________________________

Dalibor, Ivan 0 
H. Vysloužil, Havelka, Marek Š. -1
R. Bohanes - 2
Dlouhán - 3
Zbyšek - 4

Kuba,Radim,Tomíček,Ríša -2

Pozn.
 Statistika +/- sedí stoprocentně , u vhazování prosím o toleranci +- 2 bully , střely taky nejsou dokonalé, nechci někomu křivdit, ale co jsem viděl napsal jsem
Postupně statistiky vylepším a nejpozději na jaře by se to mohlo rozjet naplno a sepsat do tabulek(seženu nějakého pisatele) 
Třeba to hráče namotivuje když uvidí kolik střel dali/nedali , u kolika gólu stáli nebo nestáli.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za mě velká pochvala a jestli se mu podaří opravdu někoho sehnat, kdo by to dělal pravidelně, tak klobouk dolů - mohlo by to pomoct.

A ještě by to mohl někdo rozebrat, co to vlastně znamená, ať se zasmějeme a máme v tom jasno, ne průkopníci?