HBC Jundrov - HBC Olomouc 2010 1:5

15.03.2012 00:06
 
 
 

Třetiny: 1:0, 0:2, 0:3

Střely: nemá cenu psát, protože v zápise bylo něco jako 56:63 - to už je fakt výsměch

Branky:

  • Kuba V. - vteřinu před koncem první třetiny nahazoval Kuba od půlky oblouček do třetiny Olomouce a hostující brankář si ho srazil do branky (1:0). Další ukázka toho, že opravdu jen stačí trefit branku...

Vyrovnanou první třetinu jsme mohli v klidu vyhrát i 2:0, jenže to co předvedl Honza S. je věc nevídaná, ale bohužel naprosto vystihující naši hru. Ještě dnes se ze spaní odkopávám a hlavu si můžu ukroutit, když si na to vzpomenu. To bylo tak:

Honza napadal brankáře Olomouce při rozehrávce za brankou, sebral mu míček, nikým neatakován vyjel před prázdnou branku a PŘIHRÁL (!!!) mezi kruhy na obsazenýho spoluhráče. JEŽÍŠIKURVAKRISTE NO TO SI SNAD DĚLÁŠ SRANDU ???  To si budem do piče furt přihrávat, i když víme, že jsme všichni kopyta, co buď neumí přihrát nebo tu přihrávku neumí přijmout ??? Tydlety kokotiny si nechte na čtvrteční florbal a při  zápase koukejte hrát jednoduše a do branky. Pro ty co to pořád nechápou - TA ORANŽOVÁ KULIČKA PATŘÍ DO TOHO ŠTRYKOVANÝHO !!!

Ufff. To jsem se zase nasral.

No nic, zbytek zápasu byl už jasně v režii hostů, kterým jsme to ale hodně ulehčili, protože jsme přestali hrát aktivně a zmohli se už jen na nekonečné vyhazování. Veškerá aktivita, bojovnost, pohyb a dravost, to všechno po první třetině odešlo spolu s Ivanem a zůstala jen parodie na hokejbal.

Jediní, kdo si zaslouží pochvalu je dvojice Kubů, která v obraně podala velmi spolehlivý výkon a možná Radek, který se vydal ze všech sil (i když mnohdy úplně zbytečně).