HBC Jundrov - Gladiators Olomouc 0:6

31.03.2012 12:35

Třetiny: 0:1, 0:4, 0:1

Branky:

  • byly tam co vždycky, ale nikdo z nás ji nedokázal na hřišti najít

 

Dokud se hrálo jednoduše, tak to ještě celkem šlo. Překvapením bylo, že druhá pětka (Radek, Honza H. a Gabo) hrála líp než ta první (Zbyšek, Franta, Honza S.), teda aspoň v první třetině. Bylo to jen a pouze tím že se nasnažili o nesmyslný nahrávky a hrály jednoduše a přímočaře. Druhá třetina začla klasikou a za 3 minuty bylo po zápase, když nám Oloumouc utekla na 4:0. Pak jsme se pokoušeli snížit útočnou hrou.

To v našem případě znamená že dvě minuty motáme v útočném pásmu a nevystřelíme na branku, zatímco soupeř uteče a za 20 vteřin 3x vystřelí. A já se ptám: CO JE LEPŠÍ ?

V obraně to byl chaos a zmatek, všichni běhali jako smyslů zbavení a přitom neměl nikdo nikoho. Jedinou výjjimkou byl Zbyšek který v obraně neběhal, zapíchl se před branku a hlídal toho, kdo k němu zrovna přiběhl, čímž celkem spolehlivě vytvářel přesilové situace pro Olomouc (Tomíček, Honza S. a Radek mě doufám podpoří, protože si na to při zápase stěžovali - těžko ale říct proč zrovna mně).

Na rovinu si řekněme, že nemáme v sestavě komplexního hráče, kterej by byl schopnej hrát plnohodnotný hokejbal. Ale když bude každej dělat to, na co je dobrej (tzn. běhat + min. 1 dovednost k tomu) a nic jinýho, tak můžeme uspět.

Do té doby budeme k zápasům nastupovat jen jako houževnatí sparing partneři na kterejch si soupeř bude honit body a sebevědomí...