HBC Gladiators Olomouc - HBC Jundrov 0:3

30.10.2011 21:29

Třetiny: 0:1, 0:2, 0:0

Střely: 41:19

Branky:

  • Radek
  • Ivan Dacjuk
  • Honza S.

Přítomnost Tomíčka a Ivana byla neuvěřitelně poznat. První zdirigoval obranu a uklidnil ji jistou hrou tak, že šlapala jako hodinky a druhý ukázal ostatním útočníkům, jak že se to vlastně má dělat, aby se míček dostal na bránu. K tomu se přidal na buly famózní Zbyšek, góloví Radek s Honzou S., starý dobrý jistý Ríša a čím dál líp hrající Kuba V., kterého obejít v podstatě ani není možný... Velká škoda zranění bezvadně hrajících Kuby K., který na podzim díky kolenu dohrál a Bohouše, který snad vyvrknutý kotník vyléčí co nejrychleji.

A protože jsme hráli 35 minut v 7 lidech, nezbývalo než hrát chytře, což se nám tentokrát konečně povedlo.

 

Olomouckým se do psaní reportáže ze sobotního zápasu asi moc nechtělo, ale nakonec se přece jen pár řádků urodilo. Tady jsou:

 

Sobotní utkání začali Glads slušně, když nejprve Brumar trefil tyč a po něm velkou šanci po Raš´tákově příhře zpoza branky zahodil mladík Přecechtěl.I nadále Glads svého soupeře tlačili, ale stačil jeden protiútok a Jundrov vedl o gól. Stav utkání se nezměnil ani ve druhé třetině až na to, že Jundrov dokázal dvě ze svých ojedinělých šancí využít, zatímco Glads opět předvedli své typické trápení v koncovce. Po třetím gólu Jundrov chytře hrál odzadu, hlídal si modrou čáru a hanáčtí hráči tak museli bojovat s účinným valem při jejich snaze dostat se do útočného pásma. Navíc se na jejich hole vkrádala nervozita, která dopomohla k tomu, že se hráči domácích ani jednou neprosadili a podlehli tak Jundrovu 0:3, čímž mu dovolili se na ně dotáhnout na rozdíl pouhého bodíku.